Caută
  • Plaicuperi

Pensiunea “Plai cu Peri” Săpânța - Oferă-ți un weekend sau o vacanță de relaxare și liniște

Actualizată în: Mart. 17Indiferent că îți dorești să evadezi pentru un weekend din aglomerația marilor orașe sau vrei să îți planifici vacanța, îți propunem o locație deosebită: Pensiunea “Plai cu Peri” din localitatea Săpânța, Maramureș.


Situată la doar 700 m de Cimitirul Vesel, pensiunea este ideală pentru vacanțele de familie sau ieșirile de cuplu. Zona liniștită, înconjurată de pădure și natură vă permite să aveți o vacanță relaxantă și plină de odihnă.Pensiunea “Plai cu Peri” este construită și decorată în stil tradițional maramureșean. Arhitectura deosebită a clădirii, materialele folosite și decorurile tradiționale din interior integrează pensiunea în peisajul unic al Maramureșului. Construcția a fost realizată cu materiale clasice precum lemn, piatră, fier forjat și sticlă. Astfel, le oferim turiștilor o experiență autentică de a locui într-o casă cu specific maramureșean.Pe lângă relaxare și odihnă, vă puteți bucura de activități de familie sau de cuplu. Iată doar câteva exemple de activități pe care le puteți face în zona Maramureșului:


  • Plimbări cu Mocănița

  • Plimbări cu căruța

  • Trasee prin natură și mese tradiționale la destinație

  • Posibilitate de a îmbrăca și a face poze în costume tradiționale maramureșene

  • Povești și legende la foc de tabără


În plus, puteți vizita obiectivele turistice aflate în zonă. Cimitirul Vesel, mănăstirile din lemn din zonă și cascada Șipot sunt doar câteva din atracțiile pe care le puteți admira. Pe tot parcursul traseelor și al șederii vă veți bucura de peisaje extraordinare, desprinse din povești.Vacanța nu ar fi completă fără mesele delicioase pregătite la pensiunea “Plai cu Peri”. Mâncărurile sunt preparate folosind ingrediente locale. Acordăm mare atenție la pregătirea felurilor de mâncare, punem toată grija și dragostea pentru a vă servi mâncăruri gustoase și sățioase.Pensiunea “Plai cu Peri” este un loc în care turiștii revin cu drag în fiecare an. Iată câteva păreri ale celor care ne-au trecut deja pragul:


O pensiune liniștită, cu condiții bune de cazare, în stil tradițional maramureșan. Primirea cu horincă și pâine cu unsoare, precum și cadoul de la plecare ne-au surprins plăcut. Mâncarea a fost multă și bună, iar servirea și amabilitatea personalului, la superlativ. - Carmen Daniela T.
Un dejun de neuitat. cu specialități ucrainiene tradiționale, servite cu multă pasiune și atenție. Un loc ferit, la marginea pădurii. Ne-a mers la inimă! Mâncare foarte gustoasă, atmosferă caldă, gazde primitoare. Recomand! - Cătălin I.
Un loc de vis ,suntem foarte fericiți să împărtășim numai cuvinte de laudă am întâlnit oameni minunați cu suflet bun, am petrecut clipe frumoase în această pensiune liniștea este o magie mirifică cu un farmec aparte!!! Fetele mele vorbesc cu drag și dor de căldura personalului ,arta culinară este de nota zece. Vă mulțumim și vă dorim un an cu realizări frumoase. - Mihalea N.
Primire călduroasă cu țuică și pită cu unsoare și ceapă. Mâncare excelență. Cameră călduroasă și foarte comodă, baia de lux. Personalul foarte de treabă. Am avut și posibilitatea de a face poze cu costumele populare al zonei aici în incinta pensiunii. - Diana

Îți doreșți să evadezi din aglomerația și agitația marilor orașe, chiar și pentru 2-3 zile? Rezervă-ti un weekend sau o vacanță la Pensiunea “Plai cu Peri” din Săpânța, prin intermediul Booking.com!Despre Pensiunea "Plai cu Peri"


Pensiunea "Plai cu Peri" oferă cazare tradiţională în zona Maramureşului și restaurant în care puteți servi gustoase bucate tradiționale locale și de sezon, o selecție de vinuri românești de calitate, acompaniate de brânzeturi artizanale.Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi baie privată. Plai cu Peri oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Camerele sunt spațioase, cu mobilier din lemn sculptat manual și decor în culori subtile, paturi confortabile, atmosferă relaxantă ce garantează un somn liniștit.Puteţi cunoaşte modul de viaţă moroşan îmbrăcând costume populare din zonă şi închinând un pahar de pălincă autentică.


Restaurantul proprietăţii serveşte preparate culinare din bucătăria locală, cu mâncăruri făcute în casă pregătite cu ingrediente locale. Pâinea de casă, mierea locală şi gemul pregătit din mure culese cu mâna sunt doar câteva dintre delicatesele care vă aşteaptă.Parcarea privată este gratuită și păzită. Aeroportul Internaţional Satu Mare este situat la 68 km de proprietate.


Vă așteptăm cu mare drag să intrați cu noi în atmosfera de basm de la Plai cu Peri! Pe durata vacanței, Pensiunea "Plai cu Peri" este casa Dumneavoastră, casa în care puteți visa, casa în care vă puteți relaxa în liniștea deplină a Rezervației Naturale "Pădurea Livada" și totuși ascultând trilogii ale păsărelelor ce ne cântă pe sub ferestre. Deoarece noi, echipa, de la Plai cu Peri suntem persoane deschise și sociabile, ne place să avem din ce în ce mai mulți prieteni, fapt pentru care oaspeții noștri devin prietenii noștri, și ca mai apoi să formăm toți împreună, "marea familie Plai cu Peri". Ești acasă, în Săpânța!


Pentru rezervări telefonice, ne puteţi contacta la numărul:

Rezervă-ti un weekend sau o vacanță la Pensiunea “Plai cu Peri” din Săpânța, prin intermediul Booking.com!


777 afișare

Abonează-te pentru noutăți și oferte

Întreabă-ne orice! Dorești mai multe detalii despre ofertele noastre sau vrei să îți facem una specială? Hai să vorbim!

Email: plaicuperi@gmail.com

 

Urmărește-ne pe rețelele sociale

© 2020 Plai cu Peri. Ești acasă în Maramureș.

  • Grey TripAdvisor Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon